Памела Андерсон розповіла про зустріч із Путіним у Кремлі

Колишня зірка журналу Playboy та серіалу "Рятувальники Малібу" Памела Андерсон дала відверте інтерв'ю виданню Variety та знялася у фотосесії. Говорили про її книжку "З любов'ю, Памела", а також про зустріч Пем із російським президентом Путіним, передають Патріоти України.

Памела Андерсон – відома активістка PETA, учасники організації виступають за етичне ставлення до тварин та борються за їхні права. Якось зірка приїжджала до Росії і зустрічалася в Кремлі з деякими високопоставленими людьми, щоб просувати свою ініціативу про заборону ввезення продукції з тюленів. Про цей візит Пем і згадала в інтерв'ю:

"Я була в Кремлі, сиділа з усіма ними за одним столом. Я шаруділа своїми паперами з моїми фотографіями дельфінів і білуг, які отримали переохолодження, і благала через цих людей, які справді робили щось у реальному часі", - згадує Андерсон. "Путін був у кімнаті лише один раз, але про все чув. Я отримувала повідомлення від інших людей про те, що він був радий, що я була там — він ніби отримував від мене задоволення", - розповіла Памела виданню Variety.

Далі в інтерв'ю Андерсон замовкає. Адже чудово розуміє, що обговорення всього, що пов'язане з Росією – табу. І коротко додає: "Я не знаю, що зараз сказати правильно, — каже вона, — тому що це жахливо". І вона швидко додає, що голосувала за Байдена 2020 року. Її політика проста: "Просто продовжуйте підтримувати людей".

(гортайте фото праворуч)

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...