Панічно бояться ЗСУ: У Бєлгородській області почали евакуацію населення

В одному з районів Бєлгородської області РФ оголосили евакуацію населенню через "тривожний ранок". Губернатор регіону В'ячеслав Гладков заявив, що на кордоні Краснояружського району нібито зафіксовано "активність ворога", передають Патріоти України.

Відповідне відеозвернення Гладков оприлюднив в офіційному Telegram-каналі вранці 12 серпня. "У нас тривожний ранок, активність ворога на кордоні Краснояружського району", – заявив чиновник. Губернатор також висловив упевненість, що військові РФ "зроблять все, щоб впоратися з загрозою, що виникла".

"Але для того, щоб убезпечити життя та здоров'я нашого населення, ми починаємо переміщення людей, які живуть у Краснояружському районі, у безпечніші місця", – сказав Гладков.

За його словами, на місці вже перебувають його "заступники, радники, начальники управління та керівництво адміністрації", а транспорт уже направлено. "Я впевнений, усе пройде організовано, головне, щоб спокійно, без паніки, під керівництвом відповідальних осіб. Виїжджаю на місце", – заявив чиновник.

Подалі від війни: Очільниця Мінреінтеграції Ірина Верещук запропонувала населенню Курщини евакуацію до України

четвер, 15 серпень 2024, 0:30

Мінреінтеграції відкрило цілодобову гарячу лінію для мешканців Курської області, які потребують гуманітарної допомоги або ж хочуть евакуюватися в Україну. Про це оголосила віцепрем'єр-міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірин...

Генпрокурор ФРН видав ордер на арешт українця за підрив "Північного потоку" – німецькі ЗМІ

середа, 14 серпень 2024, 23:45

Генеральний прокурор Німеччини Єнс Роммель видав перший ордер на арешт головного підозрюваного у підривах на газопроводі "Північний потік" у Балтійському морі, що сталися два роки тому. Ним є українець Володимир С., який донедавна проживав у Польщі. Пр...