Паніка наростає: Росіяни почали переміщувати склади з боєприпасами та пальним у Криму, боячись ударів ЗСУ, - "Атеш"

Росіяни активно змінюють місця дислокації логістичних пунктів, складів з боєприпасами та пальним у тимчасово окупованому Криму. Про це повідомляє військовий рух українців та кримських татар "Атеш", передають Патріоти України.

Агент руху повідомляє, що російські збройні сили продовжують переміщати склади з боєприпасами, паливом та мобільними заправними станціями через часті удари по них.

З цією метою росіяни розпочали будівництво дороги біля селища Тимашівка. Агенти відстежують усі переміщення бензовозів на півострові та фіксують нові місця зберігання.

"Ми уважно стежимо за пересуваннями окупаційних військ та оперативно передаємо інформацію Силам оборони України. Окупанти не сховаються!" - наголосили партизани.

Обіймала діджея та весело танцювала: Віцепрем'єрку Британії помітили на Ібіці після заяв прем’єра про "важкі часи" (відео)

п’ятниця, 30 серпень 2024, 21:51

Віцепрем’єр-міністерку Великої Британії Анджелу Рейнер зняли на відео на популярному курорті Ібіца після того, як голова британського уряду Кір Стармер попередив про "погіршення справ" у країні черези проблеми з фінансами. Про це повідомляє The Telegra...

Зеленський пояснив своє рішення звільнити Олещука з посади командувача Повітряних сил

п’ятниця, 30 серпень 2024, 21:00

Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна повинна берегти людей і особовий склад, коментуючи своє рішення замінити командувача Повітряних сил ЗСУ, передають Патріоти України. «Я вирішив замінити командувача Повітряних сил Збройних Сил України»,...