Паніка в бункері: Путіна захочуть позбутися після успіхів ЗСУ, - Піонтковський

Наростаючий успіх української армії на фронті обрушить політичний фронт в Росії, заявив російський політолог і публіцист Андрій Піонтковський.Це призведе до того, що від російського диктатора Володимира Путіна захочуть позбутися, підкреслив він в інтерв'ю Радіо НВ, передають Патріоти України.

Він нагадав про заяви господаря Кремля під час його промови про анексію нових українських територій. "Ця війна починає сприйматися, як війна однієї божевільної людини", - говорить експерт.

Він упевнений в тому, що це відчуття буде посилюватися, з кожним новим успіхом українських Збройних сил. "У досить близькій перспективі це приведе людей, які перебувають у бункері, до розуміння, що вони повинні позбутися цієї людини, оскільки вона небезпечна, перш за все для них", — додав Піонтковський.

Депутат-праворадикал у Німеччині виявився власником бізнесу у Білорусі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:15

Депутату від ультраправої політичної партії "Альтернатива для Німеччини" (АдГ) загрожує великий штраф за приховування інформації про бізнес, що належить йому в Білорусі. Про це пише BILD, передають Патріоти України. "Депутат земельного парламенту Саксо...

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...