Паніка в РФ наростає: Партизани за останні дні тричі атакували Білгородську область, - британська розвідка

Російські сили безпеки в період з 19 по 22 травня зіткнулися з партизанами щонайменше у трьох місцях Білгородської області Росії, неподалік кордону з Україною, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії у Twitter.

Як зазначається у зведенні, приналежність партизанів залишається непідтвердженою, але відповідальність взяли він російські антиурядові угруповання.

За даними британської розвідки, найсерйозніший інцидент стався неподалік міста Грайворон. Крім перестрілок зі стрілецької зброї, поряд із місцями інцидентів почастішали обстріли з безпілотників або вогонь із закритих позицій. Росія евакуювала кілька сіл і направила до цього району додаткові сили безпеки.

"Росія стикається з дедалі серйознішою багатоплановою загрозою безпеці у своїх прикордонних районах, включаючи втрати бойових літаків, вибухи саморобних вибухових пристроїв на залізничних коліях, а тепер і прямі партизанські дії. Росія майже напевно використовує ці інциденти для підтримки офіційної версії про те, що вона є жертвою війни", - зазначають у Міноборони Британії.

Як повідомляло РБК-Україна, новий рейд на території Росії 22 травня швидше за все проводиться силами "Російського добровольчого корпусу" та легіону "Свобода Росії".

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...