"Панцирі не врятують": До Москви від ЗСУ може долетіти все що завгодно, - військовий експерт

ЗСУ можуть дістати зараз і до столиці Росії. Тому росіяни і переставляли "Панцирі" навколо Москви і в самій Москві, впевнений військовий експерт, полковник запасу СБУ Михайло Притула. В інтерв'ю "Главреду" він зазначив, що і хвалені зенітно ракетно-гарматні комплекси не врятують окупантів, передають Патріоти України.

"Що я можу сказати? Нехай ставлять більше "Панцирів" в Москві, на дах Міністерства оборони. Можуть ще поставити на Червону площу з десяток, щоб їх було видно. Але скільки цих "Панцирів" знищили в Україні ми теж бачили. Нехай ставлять, але життєдіяльність Москви залежить від логістичних ланцюжків, якими забезпечується Москва, в тому числі газ і електроенергія. І чи вистачить на все це "Панцирів" – велике питання. Крім того, їх ефективність не дуже висока", - пояснив експерт.

Водночас він зазначив, що рішення про нанесення удару по території країни-агресора приймає виключно Генштаб. "Від кордону України в Сумській, Чернігівській області до Росії всього 450 кілометрів. Для сучасної техніки це, м'яко кажучи, ні про що. Може долетіти все що завгодно. Тобто все це є (або повинно бути). Чи будуть наші це застосовувати - інше питання, але він до Генштабу", - підсумував Притула.

ППО недоімперії тріщить по швах: Бійці ССО спалили третій російський "Бук" на Сумському напрямку за тиждень (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:55

Не встигли вояки держави-агресора прибрати останки "Буків" вражених 30 квітня, як їм додалося сумної роботи. Оператори одного з підрозділів Сил спеціальних операцій уразили ворожий зенітний ракетний комплекс Бук-М1 на Сумському напрямку. Про це повідом...

Окупанти вбили бабусю та її 12-річну онуку на Донеччині (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:30

Російська армія завдала удару по селищу Мемрик Покровського району на Донеччині. Попередньо, окупанти атакували населений пункт з РСЗВ "Град". Тілесні ушкодження, несумісні з життям, зазнали 65-річна бабуся та її онука 12 років. Про це повідомили в Дон...