Папа Франциск дуже стурбований: У Ватикані відреагували на дозвіл для України бити західною зброєю по РФ

Дозвіл для України на удари по Росії західною зброєю може призвести до «неконтрольованої ескалації». Про це заявив державний секретар Ватикану кардинал П'єтро Паролін. Про це повідомляє Ansa, передають Патріоти України.

«Я думаю, що така можливість повинна турбувати всіх, кому небайдужа доля нашого світу. Це може спричинити ескалацію, яку вже ніхто не зможе контролювати», – заявив Паролін.

Він нагадав, що Ватикан працює на гуманітарному рівні. Нині головний фокус – на поверненні українських дітей з Росії. На його думку, «іншого шляху немає».

Дуже бояться правди? Росія на законодавчому рівні забороняє книги з історії України

понеділок, 8 липень 2024, 12:56

Голова Запорізької ОВА Іван Федоров заявив, що Росія на законодавчому рівні забороняє книги про українську історію та будь-які видання, у яких розповідають правду про незалежність України. Про це він повідомив у Telegram, передають Патріоти України. Фе...

Наздогнала карма? В Ірані затонув фрегат Sahand - один із найсучасніших кораблів ВМС

понеділок, 8 липень 2024, 12:38

У неділю, 7 липня, один з найсучасніших кораблів військово-морських сил Ірану фрегат Sahand затонув за невідомих обставин в іранському порту Бендер-Аббас Про це повідомляє Naval News, передають Патріоти України. Зазначається, що іранський легкий фрегат...