​"Папа, снова будет война?": Малий росіянин з Єйська жахнувся від вигляду колони бронетехніки, котра прямувала у бік України (відео)

Росія продовжує перекидати до кордонів України бойову техніку. Величезна колона броньовиків була помічена в районі міста Єйська. Чергова величезна колона техніки і особового складу Збройних сил Росії була помічена недалеко від українського кордону. Відео зняв і виклав в Мережу росіянин. Ролик був опублікований на YouTube-каналі "Україна 365", зазначають Патріоти України.

В об’єктив потрапили близько 23 бронетранспортерів і кілька десятків іншої техніки, в тому числі вантажівки з особовим складом ЗС Росії. Автор відео запевняє, що колона прямує в Єйськ в Краснодарському краї РФ.

"Не знаю, что происходит... Город Ейск. Сколько броневиков, техники в Ейск приехало! Что назревает у нас в стране, непонятно. Ехал с Краснодара - колонну встретил. И сейчас вон сколько машин с солдатами, бронетранспортеры в Ейске", - розповів чоловік. За кадром дитина питає у автора відео: "Опять будет война?" Чоловік у відповідь висловлює надію, що нічого не станеться. "Не нужна она", - "Папа, буде війна?" - дитина злякалася, побачив что идет до України колону БТР армії РФ в Єйську Росія продолжает перекідаті до кордонів України Бойовий техніку. Величезна колона броньовіків булу помічена в районі міста Єйська. Чергова Величезна колона техніки і Особова складу Збройних сил России булу помічена недалеко від українського кордону. Відео зняв и віклав в Мережа росіянін. Ролик БУВ опублікованій на YouTube-каналі "Україна 365", передает Діалог.UA. На відео попали около 23 бронетранспортерів и кілька десятків Іншої техніки, в тому чіслі Вантажівки з Особова складом ЗС России. Автор відео запевняє, что колона прямує в Єйськ в Краснодарському краї РФ.

"Не знаю, що відбувається ... Місто Єйськ. Скільки броньовиків, техніки в Єйськ приїхало! Що назріває у нас в країні, незрозуміло. Їхав з Краснодара - колону зустрів. І зараз он скільки машин з солдатами, бронетранспортери в Єйську", - рассказал чоловік. За кадром дитина питає у автора відео: "Знову буде війна?" Чоловік у відповідь вісловлює Надію, что Нічого не стане. "Чи не потрібна вона", - говорить росіянин.

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...