ПАР підтримала план Китаю і Бразилії щодо завершення війни РФ проти України: Що передбачає

Південно-Африканська Республіка підтримала мирний план Китаю та Бразилії для припинення війни Росії проти України. Про це президент ПАР Сиріл Рамафоса оголосив про це під час зустрічі з китайським лідером Сі Цзіньпіном у Пекіні, передають Патріоти України.

В повідомленні йдеться, що Південна Африка підтримує консенсус із шести пунктів, запропонований Китаєм і Бразилією, для політичного врегулювання конфлікту в Україні.

Мирний план Китаю та Бразилії передбачає проведення переговорів між Росією та Україною за участю обох країн як єдиного способу вирішення конфлікту. Документ, підписаний спеціальним радником президента Бразилії та міністром закордонних справ Китаю, пропонує організацію міжнародної мирної конференції з рівною участю всіх сторін. План включає дотримання принципів деескалації конфлікту і заборону використання зброї масового знищення.

Стежив за будинком наміченої жертви за наказом ФСБ: ЗМІ назвали особу екснардепа, який готував замах на Гордона

середа, 4 вересень 2024, 23:25

До замаху на українського телеведучого Дмитра Гордона може бути причетним колишній народний депутат VII скликання від "Партії регіонів" Віталій Грушевський. Згідно з даними розслідування, група, до якої він, як підозрюють, входив, окрім замаху, готувал...

Коли усвідомлюєш, що розплата неминуча: "Мачо" Шуфричу в суді стало погано, викликали лікарів

середа, 4 вересень 2024, 22:55

Нестор Іванович два десятка років підігрував Москві, да так, що вважав державної зради йому ніколи не "пришиють". До Печерського райсуду Києва під час підготовчого засідання у справі екснардепа від забороненої "Опозиційної платформи – За життя" Нестора...