"Пара калік прийде на парад!": Любитель росТБ у прямому ефірі образив воїнів ООС (відео)

Образливі слова на адресу українських воїнів прозвучали в ефірі телеканалу НАШ.

Олександр Охрименко образив українських військових. Фото: скріншот з відео.

Економіст Олександр Охрименко, який є частим гостем на РосТБ, заявив, що парад на День Незалежності в Україні не потрібен, оскільки на нього прийдуть дві каліки. Образливі слова на адресу українських воїнів прозвучали в ефірі телеканалу НАШ. З Охрименко посперечався політолог Кирило Сазонов, про що останній написав у Facebook, передають Патріоти України.

"Парад це показуха, це дурість, ідіотизм параду не має меж, він нафіг нікому не потрібен. Парубій вийде на парад зі своїми прихильниками, пара калік прийде, та нафіг нікому він не потрібен", – обурився Охрименко в прямому ефірі.

"Я з трудом розумію людину, яка говорить, що парад не потрібен і, цитую: "Парад це ідіотизм, вихідні люди хочуть провести з сім'єю". Так щоб ти міг провести час з сім'єю і все це говорити, хтось щодня вмирає! Але це були квіточки. Накрило мене після фрази Охрименко: "Та що цей ваш парад – вийдуть дві каліки..." Мені цікаво, що потрібно думати, щоб ось це в ефірі сказати ротом?! Я йому запропонував – прийти 24 серпня на Хрещатик і повторити це в обличчя ветеранам", – написав Сазонов.

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...