Парад автономій: Карін розповів, яку підлість Путін готує Україні через своїх "служак"

Головною метою Росії в Україні на даний момент є просування політиків, які підтримують ідею автономії Донбасу і подальшої федералізації держави. Про розповів військовий експерт Юрій Карін, повідомляють Патріоти України.

За його словами, в Кремлі в якості "остаточного вирішення українського питання" бачать вплив на українські вибори по так званому "молдовському сценарію".

"Його суть полягає в нав'язуванні Україні плану "федералізації", який до 2014 року активно просувався "Українським вибором" кума Путіна - Віктора Медведчука. Він пов'язаний з насиченням політичної арени України (особливо парламенту) політиками, які підтримують ідею автономії Донбасу в складі України з подальшою її федералізацією. Довгостроковий план, черговим етапом якого стануть місцеві вибори в 2020 році, передбачає поглиблення розколів усередині нашого суспільства за рахунок "параду автономій", а в перспективі повинен призвести до втрати суверенітету або територій. Наприклад, у вигляді "сухопутного коридору" до Криму", - зазначає Карін.

Експерт також додає, що першочергові цілі РФ не змінюються давно і їх досить просто описати: "оновлення українських політичних процесів у вигідному для Москви форматі, а також інтеграція в українську політику російських маріонеток із розширеними повноваженнями".

Джерело: Апостроф

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...