"Паралізували країну на години": Зеленський доручив знайти рішення проблеми вильоту "МіГів"

Президент України Володимир Зеленський висловився про вильоти російських літаків МіГ, які на кілька годин на день можуть "паралізувати" роботу всієї країни. Про це він заявив у своєму Telegram-каналі 17 листопада, передають Патріоти України.

Під кінець робочого тижня глава держави провів чергове засідання Ставки, на якому ухвалюються важливі рішення. Зокрема, йшлося і про збільшення тривалості повітряних тривог, коли в повітря підіймається носій ракет "Кинджал".

"Доручив Міністерству оборони, Генштабу та Кабміну запропонувати рішення, щоб вильоти носіїв "Кинджалів" не паралізували країну на години", — пише Володимир Зеленський.

Яким буде це рішення — поки що невідомо. Окремо на Ставці порушували питання забезпечення Сил оборони наступного року. Міністр оборони Рустем Умєров зачитав доповідь про потреби захисників у техніці, ракетах, боєприпасах, обладнанні тощо. Усе те, що необхідно для подальшого звільнення територій.

"Реалізація поточних контрактів. Контрактування на наступний рік як з вітчизняним ОПК, так і з закордонними постачальниками. Систематизація очікуваної міжнародної технічної допомоги", — продовжив глава держави.

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...

Москва в паніці надзвонювала в Вашингтон: Пентагон відмовив Україну від секретної спецоперацію на території Росії, — NYT

субота, 27 липень 2024, 13:01

ЗСУ нібито збиралися провести операцію в глибокому тилу ворога. З цього приводу міністр оборони РФ телефонував главі Пентагону, що, як зазначають американські журналісти, досить незвично. На початку липня міністр оборони США Ллойд Остін отримав проханн...