ПАРЄ недарма визнала "державою-терористом": Путін заявив, що РФ підтримує Талібан у боротьбі з Заходом (відео)

За словами президента РФ, країна підтримує необхідний рівень контактів із талібами в умовах, коли "спецслужби підживлюють угрупування", що протистоять терористам. Про це Путін повідомив на саміті Росія - Центральна Азія, передають Патріоти України.

"Західні спецслужби, насамперед американські, британські, підживлюють протистояння талібам формування, націлюючи їх на обстріл прикордоння деяких наших країн. Ми усвідомлюємо пов'язані з цим ризики та загрози, і тому підтримуємо необхідний рівень контактів із керівництвом руху талібів", - сказав Путін.

Ситуацію в цій країні президент РФ назвав осередком напруженості, що тліє й загрожує потоками біженців і терористичними погрозами. "У наших з вами інтересах не допустити рецидиву громадянської війни в Афганістані", - наголосив він.

Україна планує "рухатися вперед": У Байдена заявили, що ЗСУ готуються до нового контрнаступу

неділя, 5 травень 2024, 11:48

Україна планує розпочати новий контрнаступ на позиції російських загарбників у 2025 році, щоб утримати Кремль від отримання додаткових переваг цього року. Про це заявив радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван, інформує Financial Tim...

"Ми повинні": Макрон закличе Цзіньпіна натиснути на Путіна, щоб закінчити війну в Україну

неділя, 5 травень 2024, 11:30

Під час візиту китайського лідера Сі Цзіньпіна до Франції, президент Еммануель Макрон звернеться з закликом до Пекіну посилити тиск на Москву, щоб вона припинила збройну агресію проти України, передають Патріоти України. Візит китайського лідера до Фра...