ПАРЄ визнала патріарха Кирила та ієрархів РПЦ співучасниками злочинів РФ проти України

17 квітня Парламентська асамблея Ради Європи (ПАРЄ) одностайно визнала російську православну церкву інструментом кремлівської пропаганди та впливу, а Патріарха Московського Кирила (Гундяєва) спільно з ієрархами РПЦ – співучасниками злочинів РФ у війні проти України в імʼя «русского мира». Про це повідомив народний депутат, член української делегації у ПАРЄ, президент Комітету ПАРЄ з міграції, біженців та переміщених осіб Олексій Гончаренко, передають Патріоти України.

«До речі, а що там з УПЦ МП? Довго ми будемо зволікати, щоб нарешті заборонити цих ФСБешних чортів? Перший крок вже зроблено, пора послати всіх московських попів в давно відомому напрямку», – зазначив народний обранець.

Гончаренко також додав, що РПЦ РФ не має нічого спільного зі свободою віросповідання, а є зброєю терористичної РФ проти України.

Цікава заява: Трамп обіцяє "спробувати" допомогти Україні у війні проти РФ

вівторок, 30 квітень 2024, 21:10

Експрезидент США та кандидат на майбутніх виборах очільника держави Дональд Трамп пообіцяв «спробувати» допомогти Україні у війні проти Росії. Однак Трамп наголосив, що Європа теж «повинна виконувати свою роботу». Про це він розповів у інтерв’ю журналу...

Суддя мотив не зрозумів: Німецький офіцер пояснив, чому шпигував на користь росіян

вівторок, 30 квітень 2024, 20:41

Німецький офіцер бундесверу, якого судять за підозрою у шпигунстві на користь Росії, заявив, що його дії були скеровані страхом ядерної війни. Про це пише BILD, передають Патріоти України. За даними слідства, з травня 2023 року офіцер, якого ЗМІ назива...