​Парки можна було не закривати: Головний санітарний лікар України зізнався, що уряд обдурив українців

Тепер громадяни замислюються, скільки ще такої "рятівної брехні" закладено в рішення Кабміну щодо карантинних обмежень. Наприклад, може і метро позакривали у виховних цілях, відрізавши від робочих місць сотні тисяч киян та харків'ян?

Головний санітарний лікар Олег Ляшко визнав, що парки і сквери було вирішено закрити заради «психологічного впливу на українців», щоб у них з'явилося відчуття тривоги в зв'язку з пандемією коронавируса. Про це високопосадрвець сказав в ефірі «Україна 24», зазначають Патріоти України.

«Ми коли закривали свого часу парки, робили обприскування доріг, це, знову ж таки, було питання не стільки впливу на епідеміологічний процес, скільки на психологічний процес. Закриття парків, немає відчуття такого, що все безпечно, люди більше психологічно готувалися до того, що треба дотримуватися карантину. Відчуття тривоги», - пояснив Ляшко, виправдовуючись, що цю тактику запозичили у інших країн - зокрема, у Китаю та Італії.
Нагадаємо, вже з 11 травня в Україні почнеться поступове пом'якшення карантинних обмежень (в т.ч. мають відкрити парки) при цьому сам карантин можуть продовжити і після 22 травня.

Але радіти поки що зарано: У Хорватії на виборах перемогла проукраїнська партія

четвер, 18 квітень 2024, 19:14

У Хорватії партія проукраїнського прем’єр-міністра Андрея Пленковича "Хорватський демократичний союз" перемогла на дострокових парламентських виборах, але не набрала абсолютної більшості, і тепер муситиме домовлятися про коаліцію, передають Патріоти Ук...

Цинізму не позичати: У прикордонні Чернігівщини окупанти атакували водія автомобіля, який привіз хліб у магазин

четвер, 18 квітень 2024, 18:56

Вдень 18 квітня російські терористи обстріляли водія автомобіля, який привіз хліб у магазин. Внаслідок воєнного злочину чоловік 1994 року народження отримав контузію. Війська РФ вдарили по цивільному транспортному засобу в Новгород-Сіверському районі. ...