Партія "Братство" домоглася закриття авторської програми Геннадія Балашова на "4 каналі" через українофобство

Про це повідомила сама партія на своїй сторінці в Facebook з посиланням на співвласника телеканалу Дмитра Добродомова, зазначають Патріоти України. "Братство" закликає і інші канали припинити співпрацю з Балашовим.

"Співвласник телеканалу Дмитро Добродомов повідомив про закриття авторської програми "Погляд Балашова". Відтепер лібертаріанець втратив ще один канал поширення проросійських імперіалістичних ідей під прикриттям "податкової свободи". Кремлівським проституткам не місце в Україні, тому радимо Геннадію запустити власну авторську програму разом зі Скабєєвою на "Раисся 1", - заявили в партії.

Також "Братство" нагадало про заклики Балашова "бити україномовних камінням в голову".

"Спасибі Дмитру Добродомова за позицію та всім іншим, хто приєднався до фінансової блокади Балашова. Позиція пана Дмитра та "4 каналу" повинна бути прикладом для інших медіа, які співпрацюють з Балашових, зокрема Politeka, які регулярно запрошують його на ефіри в Youtube", - написали в "Братстві".

Нагадаємо, що лідер партії "5.10" Геннадій Балашов в ефірі телеканалу "Наш" так прокоментував норми закону про державну мову: "Мені буде якась тварюка приходити і вказувати, якою мовою мені розмовляти? Таких людей потрібно бити палицею, вести себе агресивно, каменюкою в голову кинути".

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...