Партнер дружини по бізнесу? Кого "слуга" Тищенко взяв собі в помічники й у скільки вони обходяться бюджету України (відео)

Журналісти дізналися, що народний депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко взяв у помічники свого бізнес-партнера Олександра Сітака. Він за неповних 2 роки роботи отримав з бюджету України 1,1 млн гривень зарплати - тобто приблизно 45 тисяч на місяць. Як йдеться в сюжеті BIHUS info, також на Сітака записана нерухомість, якою користується Тищенко, передають Патріоти України.

Як розповіли журналісти, Олександр Сітак спільно з дружиною Тищенко Аллою Барановською є співвласником ресторану "Рішельє". Крім того, після приходу до Верховної Ради Тищенко переписав на дружину весь свій бізнес.

Брат Сітака Віталій спільно з Барановською володіє рестораном "Велюр". Також квартира в Києві, де живе Тищенко з сім'єю, належить Віталію Сітаку.

Крім того, нардеп часто буває в будинку в столиці, який за документами також належить Сітаку.

Однак сам депутат не прокоментував журналістам роботу його партнера, оскільки не дослухав питання, бо йому нібито подзвонили. Крім Сітака, у Тищенко за строковим трудовим договором на постійній основі помічником значиться Юлія Загінай. А взагалі на громадських засадах у "слуги" числяться 9 помічників.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...