"Партизанский отряд, недогосударство": Жириновський влаштував нову істерику через Україну (відео)

Скандальний російський політик Володимир Жириновський видав черговий маразм про Україну. Він заявив, що вона стане державою, тільки коли увійде до складу Росії, повідомляють Патріоти України.

Крім того, він засумнівався в боєздатності її армії, яка, до слова, вже п'ятий рік чинить ефективне протистояння російським окупантам. Неадекватний спіч Жириновський проголосив в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1".

"Партизанський загін не є армією. Ось в рамках держав, які є в Європі, – Україна партизанський загін. Вони можуть, є зброя, солдати, щось можуть робити. Але вони – не армія. Це не німецька армія, не російська, не французька. І цей комплекс їх, що вони недодержава. Їм це огидно. Я їх розумію!" – висловився одіозний депутат нелегітимної Держдуми.

"Але щоб бути державою, це потрібно бути або німцями (вас нехай Берлін приймає), або австрійцями, або погодитися повернутися в Росію, якщо вас візьме черговий глава російської держави", – нахабно додав Жириновський.

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...