Партизани чи "побутова" сварка? На ЗАЕС поранено кількох окупантів, є загиблі

На території Запорізької атомної електростанції внаслідок невідомого інциденту поранено кількох окупантів, є загиблі. Про це повідомив мер Енергодару Дмитро Орлов, передають Патріоти України.

За його словами, до лікарні доправили дев'ятьох поранених окупантів. «Дехто лікується амбулаторно, дехто госпіталізований до стаціонару. Один із них у тяжкому стані — у реанімації. Також є і загиблі, але назвати їх точну кількість поки що ми не можемо», — зазначив Орлов.

Він також наголосив, що офіційну інформацію оприлюднять компетентні служби. «Зараз можемо додати лише, що орки злякалися настільки, що в паніці бігали територією станції, заблокували на підприємстві одразу дві зміни оперативного персоналу, які мали змінити один одного. Зрештою, людей відпустили», — додав мер.

З 4 березня найбільша атомна електростанція в Європі, Запорізька АЕС, після боїв в Енергодарі була захоплена російськими окупантами. Будівлі ЗАЕС пошкоджені російськими обстрілами у кількох місцях, а співробітники станції опинилися у полоні.

Президент Володимир Зеленський заявив, що російські фахівці, яких окупанти привезли на частково захоплену Запорізьку АЕС, намагаються звідти поїхати під різними приводами.

Уряд США викрутив руки Маску? - Пентагон та SpaceX заблокували незаконне використання росіянами Starlink на полі бою

п’ятниця, 10 травень 2024, 5:55

Власник компанії Starlink дратує американський істеблішмент занадто тісною дружбою з Китаєм та намаганням підтримувати підозрілі стосунки з Кремлем. Однак багатомільярдні контракти з держкорпораціями США роблять Ілона Маска чуттєвим до вимог Білого дому

Нова військова допомога від Німеччини для України: "Улюблені подарунки" для окупантів

четвер, 9 травень 2024, 22:41

Німеччина спільно зі Сполученими Штатами Америки передасть Україні додаткові системи залпового вогню HIMARS. Про це заявив міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус під час спілкування з журналістами, передають Патріоти України. "Спільно з американцями...