Партизани попрацювали? В окупованому Криму нова "бавовна" - вибух стався на залізниці, рух зупинено

В окупованому Криму нова "бавовна": вибух стався на залізниці, рух зупинено

Вранці 18 травня у тимчасово окупованому Криму пролунав вибух. За попередніми даними, нова "бавовна" сталася на залізниці, внаслідок чого зупинено рух поїздів, передають Патріоти України.

Після вибуху п'ять вагонів зійшли із рейок у Сімферопольському районі Криму. Пропагандисти стверджують, що у цих вагонах перевозили зерно.

Пропагандисти стверджують, що вибух на залізничному полотні стався неподалік Бахчисараю. Також окупанти вже встигли охрестити подію "диверсією".

Пізніше в так званому "міністерстві транспорту Криму" заявили, що після вибуху тимчасово призупинено рух електропоїздів на перегоні Сімферополь – Севастополь. Також відомо, що пошкоджено близько 50 метрів залізничного полотна.

Зазначається, що вибух пролунав близько 8:20 ранку. При цьому пропагандисти стверджують, що внаслідок події постраждалих немає.

Так званий "голова Криму" Сергій Аксьонов підтвердив залізничну аварію у Сімферопольському районі. Окупант видав, що "ситуація у нього на особистому контролі". Примітно, що загарбник не став використовувати слово вибух, лише заявив, що "вагони зійшли з рейок".

Окупанти стверджують, що вибух пролунав у районі села Чистеньке. За іншою версією "бавовна" трапилася ближче до Бахчисараю.

Підписуйся на сторінки UAINFO Facebook, Tele

"Це має бути не наша ініціатива": Сікорський заявив, що Польща таки може повернути українських чоловіків

неділя, 28 квітень 2024, 14:42

Польща може повернути українських чоловіків призовного віку, якщо буде така ініціатива з боку влади України. Про це сказав міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський в інтерв'ю TVN24, передають Патріоти України. Польський міністр вважає, що у...

Не через те, що бояться терактів: Британська розвідка проаналізувала, чому РФ другий рік поспіль скасовує "Безсмертний полк" до 9 травня

неділя, 28 квітень 2024, 14:30

Російська влада другий рік поспіль скасувала проведення традиційної ходи "Безсмертний полк" на 9 травня через страх виникнення надзвичайних ситуацій і прояву невдоволення населення через війну в Україні. Про це йдеться у звіті міністерства оборони Вели...