Партизани працюють без вихідних: У Брянській області знову підірвали залізницю, - соцмережі

У Брянській області невідомі знову підірвали залізничне полотно. Про це повідомляють російські паблики, передають Патріоти України.

Внаслідок вибуху перекинулися вагони вантажного потяга. На місце їдуть екстрені служби. За інформацією телеграм-каналу "Baza" одразу три вибухи пролунали неподалік станції Сніжетська в момент проходження вантажного поїзда, що прямує з Брянська на Карачов. Внаслідок вибуху перекинулися 8 вагонів. Загалом у поїзді було 70 вагонів.

Тим часом місцеві телеграм канали публікують перші фото на залізниці після "бавовни".

Нагадаємо, 1 травня у Брянській області невідомі підірвали залізничну колію. Внаслідок підриву вантажний залізничний поїзд, який перевозив нафтопродукти та пиломатеріали, зійшов з рейок. Після того, як він перевернувся, виникла пожежа.

Відбити партнера у Росії? Макрон закликав Європу оновити економічні зв’язки з Китаєм

понеділок, 6 травень 2024, 8:56

Президент Франції Емманюель Макрон заявив, що європейським країнам потрібно оновити економічні зв’язки з Китаєм. Про це пише Bloomberg, передають Патріоти України. За словами французького лідера, Європа хоче більше взаємності в економічних зв’язках з К...

Росіяни дуже добре готуються": Берлінська назвала чотири фактори, які ослабили Україну

понеділок, 6 травень 2024, 8:49

Провали в мобілізації, затримка з постачанням зброї від США, нарощування військово-промислового комплексу (ВПК) Росії на противагу недостатньому нарощенню виробництва зброї та снарядів в Україні зробили нашу країну ослабеною. Таку думку висловила керів...