Партизани працюють? Горить та детонує: В окупованій Кадіївці на Луганщині чули "хлопки" на складі боєприпасів

На Луганщині у місті Кадіївка, яке перебуває під тимчасовою окупацією російських військ, пролунали вибухи. Як повідомили очевидці - уночі горів склад боєприпасів російської армії, передають Патріоти України.

Про це вони повідомили опівночі 1 липня. В кількох місцевих чатах опублікували кадри пожежі. Зазначається, що вогонь видно із різних кінців населеного пункту, повідомляє 24 канал.

Про пожежу повідомили опівночі

Одними із перших на інцидент відреагували ТрО "Азов" Дніпро. Вони опублікували відповідне відео, зазначивши, що у місті Кадіївка щось горить та детонує.

Повідомляється, що до захоплення міста, на каменоломні був склад шахтної вибухівки. Утім окупанти переобладнали його під свої потреби.

За попередньою інформацією, пожежу спровокувало потрапляння у склад української ракети. Після появи у нас високоточних РСЗВ M142 HIMARS складів зі зброєю та паливом у російських нацистів стає дедалі менше, – зазначили в одеському телеграм-каналі "Думская".


Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...