Партизани працюють? Окупаційний голова селища під Харковом загинув під час підриву авто

Помічник окупантів, призначений Росією на посаду голови селища Великий Бурлук Харківської області Євген Юнаков загинув під час підриву автомобіля. Про це в понеділок, 11 липня, з посиланням на заяву так званої адміністрації селища повідомляє російське видання РБК, передають Патріоти України.

Окупаційна влада назвала підрив автомобіля "голови адміністрації" Великого Бурлука "спланованим терористичним актом", який, за їхніми словами, нібито організували представники українського уряду.

Зазначимо, що напередодні про загибель Юнакова повідомляли речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук, а також народний депутат із партії "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко. При цьому, за словами Братчука, вибух автомобіля стався біля будівлі адміністрації Великого Бурлука. Підтвердження інформації з російської сторони на той момент не надійшло.

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...