Партизани працюють? У Мелітополі пролунали вибухи, після чого припинило мовлення пропагандистське ТБ

Вранці у вівторок, 16 серпня, у захопленому Мелітополі прогриміло два потужні вибухи, після яких припинилося мовлення пропагандистського телебачення. Про це у Telegram повідомив мер міста Іван Федоров, передають Патріоти України.

За його інформацією, близько сьомої ранку сталося два вибухи в районі підстанції. За попередньою інформацією, було пошкоджено транзитний кабель.

"Як не намагається російська пропаганда „промити мізки“ нашим мешканцям — у них нічого не виходить. Мелітопольці тримають оборону, а сили спротиву — знешкоджують все рашистське", — наголосив Федоров.

13 серпня біля Мелітополя українські партизани висадили в повітря залізничний міст, він частково зруйнований. За словами мера Мелітополя Івана Федорова, військові РФ почали вивозити сім'ї із міста.

"Пройти лінію розмежування, що була до 2022 року, практично неможливо. Там усе перетворено в бетон": Черник пояснив, що треба ЗСУ для успіху

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:44

Західні ЗМІ заявили про вирішальні найближчі 5-8 місяців на фронті в Україні. Однак західні партнери мають усі можливості зробити так, аби Україна перемогла у війні вже 2024 року. Про це розповів військовий експерт, полковник ЗСУ в запасі Петро Черник,...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали: