Партизани працюють: У Мелітополі знайшли порізаними російських окупантів

У тимчасово окупованому росіянами Мелітополі за тиждень знайшли вбитими чотирьох російських загарбників. Про це розповів мер Мелітополя Іван Федеров під час брифінгу, передають Патріоти України.

"За останній тиждень в різних частинах міста Мелітополя знайшли мертвими щонайменше чотирьох військових Російської Федерації, тіла яких були порізані", - повідомив він.

За його словами, загарбники зазнають великих втрат на Запорізькому напрямку, тому потребують крові для поранених. Вони намагаються обманом примусити місцевих мешканців ставати донорами для "вагітних та онкохворих".

Також окупаційна адміністрація замінює місцевих колаборантів на "своїх" людей, а поліцейських-перебіжчиків масово усувають від посад, урізають їм зарплатню, а деяких - звільняють після проходження детектора брехні.

Початок переговорів з ЄС: Починайте виконувати!

п’ятниця, 28 червень 2024, 1:07

Початок переговорів про вступ до ЄС – це не подарунок для влади і не приз глядацьких симпатій. Це – визнання героїчної боротьби української Армії за підтримки Народу. Але це також – певне, остання сходинка, на яку пускають авансом. Далі – дуже складна ...

Змагання роботизованих систем: Росіяни розробили новий спосіб вистежувати українські морські дрони

п’ятниця, 28 червень 2024, 0:10

Росіяни заявляють, що безпілотні вертольоти ВТ-30Е можуть виконувати моніторингові завдання цілодобово та за будь-яких погодних умов. . Російські окупанти для розвідки та відстежування українських безекіпажних катерів-камікадзе планують використовуват...