Партизани працюють: У Сєвєродонецьку "несподівано" підірвалося авто з окупантами, багато поранених

На території тимчасово окупованої Луганської області зростає невдоволення окупаційною владою та російськими військовими. Зокрема, у Сєвєродонецьку на центральній вулиці міста 14 липня "несподівано" підірвався автомобіль із загарбниками, передають Патріоти України.

В результаті шістьох окупантів поранено, з яких четверо – важких. Про це в Telegram повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

За його словами, у Сєвєродонецьку у тилу проявляються люди, яким не подобається окупаційний режим. Росіяни, у свою чергу, продовжують шукати людей з "неправильною" позицією.

"Водночас на Луганщині зростає невдоволення окупаційною владою та військовими, які тільки й роблять те, що мародерять та погрожують. Наприклад, у Сєвєродонецьку на центральній вулиці міста вчора "несподівано" підірвався автомобіль з окупантами. У результаті шість поранених, з яких четверо – тяжких", – повідомив голова ОВА.

Також він зазначив, що окупаційна влада намагається створити у місцевого населення стійке враження нібито "безпечного та повноцінного мирного життя".

"Вони обіцятимуть та імітуватимуть відновлення міст та сіл, поки це буде цікаво російським ЗМІ і, відповідно, кремлю. Як тільки пропагандисти підуть, спроби відновлення регіону будуть поставлені на тривалу паузу. Ось у Луганську ця пауза триває вже вісім років", – каже Гайдай.

Тим часом зростає кількість жертв російського вторгнення. Гайдай розповів, що на лінії фронту російські війська продовжують завдавати артилерійських та ракетних ударів з подальшими спробами штурму.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....