Партизани відпрацювали? Херсонський колаборант Сальдо потрапив до лікарні із пораненнями

У Херсоні повідомляють, що колаборант-гауляйтер Володимир Сальдо госпіталізований до лікарні у тяжкому стані. Причиною госпіталізації стало начебто отримане зрадником поранення, передають Патріоти України

Про можливе поранення зрадника пишуть Telegram-канали. Варто зауважити, що наразі інформація щодо поранення Сальдо не підтверджена.

"Деякі Telegram-канали пишуть цікаву інформацію, виглядає вона так: "Херсонські патріоти повідомляють, що "голову" так званої військово-цивільної адміністрації Херсонської області Володимира Сальдо госпіталізували до лікарні у тяжкому стані." Інформація не перевірена і вимагає підтвердження", - пише Telegram-канал "Х*йовий Херсон".

Інформацію про поранення зрадника підтверджують джерела народного депутата України Олексія Гончаренка. "За моїми даними, херсонський колаборант Сальдо госпіталізований у тяжкому стані. Очікуємо деталі!" - написав нардеп.

"Повідомляють, що колаборант Сальдо госпіталізований в Херсоні. Важкий 300й. Побажаємо перетворитись на легкого 200го", - пише "свободівець" Олександр Аронець. "Кажись, Сальдо поїхав на концерт Кобзона - чекаємо на офіційне підтвердження", - зазначає позаштатний "агент НАБУ" Євген Шевченко.

Достовірних підтверджень цієї інформації, як вже зазначалося, поки немає. Якщо інформація про госпіталізацію Сальдо відповідає дійсності, її причини досі не називаються. Втім, раніше повідомлення про ліквідацію зрадника вже з'являлися, однак, на жаль, він сам їх спростовував.

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...