"П**ари полізли": Окупанти пішли в наступ на новому напрямку на Донеччині - зранку було вже два механізованих накати

Російські окупанти почали наступати на новому напрямку на Донеччині. За допомогою техніки вони намагалися прорвати позиції Сил оборони на Вугледарському напрямку. Про це в своєму телеграм-каналі "Говорять Снайпер" повідомив боєць 24 ОШБр Станіслав Бунятов з позивним "Осман", передають Патріоти України.

"Відкрито новий напрямок, п**ари полізли на Вугледарському напрямку. З 5 ранку було вже 2 механізованих накати, в кожному мінімум по 10 одиниць техніки, суттєвих успіхів на цей момент не мають, але бої важкі", — проінформував він.

Також про намагання росіян прорватися на Вугледарському напрямку повідомляє інший боєць ЗСУ з позивним "Алекс" у своєму телеграм-каналі "Офіцер+".

Таки злам? Все більше американців вважають, що у війні перемагає Україна

вівторок, 27 серпень 2024, 0:30

Після початку операції ЗСУ у Курській області більше американців стали вважати, що наразі у війні перемагає Україна. Як повідомляє Голос Америки, про це свідчать дані опитування YouGov, передає Укрінформ, передають Патріоти України. Згідно з результата...

“Є загальна тенденція": Еекспертка розповіла, як на настрої в РФ вплинула Курська операція

вівторок, 27 серпень 2024, 0:17

Росіяни втомилися від війни, але на вулиці ніхто не піде. Про це в ексклюзивному інтерв’ю TSN.ua розповіла російська політична аналітикиня Ольга Курносова, передають Патріоти України. “Є загальна тенденція до втоми від війни, звичайно ж. І Курська опер...