Париж, Париж... Перше побачення Зеленського з Путіним, оприлюднено відео

Західні ЗМІ відзначили, що Зеленський не потиснув руку Путіну, Пєсков збрехав росіянам, що рукостискання було

Опубліковано відео історичної зустрічі лідерів України та Росії в Парижі. Володимир Зеленський і Володимир Путін зустрілися в рамках саміту лідерів нормандської четвірки, на якому основним питанням має бути припинення бойових дій на Донбасі і майбутнє регіону в цілому, зазначають Патріоти України.
Як відомо, це перша зустріч Зеленського і Путіна в статусі президентів. До цього вони кілька разів розмовляли телефоном.
Очікується, що крім чотиристоронніх переговорів відбудеться також двостороння бесіда президентів України і Росії. Очікується, що російська делегація добиватиметься всіма засобами вигідних для себе угод на газ.


Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...