"Паризький кидок": "Радники вийшли, і у Суркова сталася істерика", - Аваков про поразку "сірого кардинала" Путіна на "нормандському саміті"

Коли Зеленський попросив Путіна "просто вивести свої війська" з окупованого Донбасу, радник президента РФ Владислав Сурков почав кричати і кидатися паперами. Про це розповів в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера" міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, , зазначають Патріоти України.

"Там був момент дуже зрозумілий. Путін каже: "Давайте розводити вздовж всієї лінії розмежування". Володимир Зеленський говорить: "Ну, хвилиночку. Я порахував, ми так будемо розводити 20 років. Ви не можете просто вивести свої війська?". Проста розмова", - розповів Аваков.

За словами глави МВС, вирішили, що цей пункт узгодять окремо радники.

"Радники вийшли, і ми бачили психоз пана Суркова, який сказав:"Як це? Ми так не домовлялися!" Став жбурляти папери тощо. Вадим (Пристайко, міністр закордонних справ України. - Ред.) був, як скеля, Єрмак (радник президента України. - Ред.) був, як скеля, ми всі були ... а він переживав", - додав Аваков.

"І пана Суркова дратувало, що українська делегація говорить українською", - доповнив представник України в Тристоронній контактній групі Олексій Резніков.

На питання про те, хто саме домовлявся з Сурковим від імені України, що Зеленський буде поступливим, Резніков відповів, що це не був хтось із української делегації.

"Вони ж вели переговори в тому числі з представниками французької та німецької сторони. Можливо, у них там проблема з комунікацією сталася. Він думав, що там домовилися, і що вони з нами домовляться. Ось і все. Я думаю, що це втрата сигналу ", - пояснив Резніков.

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 березня

вівторок, 19 березень 2024, 7:53

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.03.24 орієнтовно склали:

Трамп не знайшов $464 000 000 на заставу у справі про шахрайство, його майну загрожує арешт. Нове банкрутство Фредовича може торпедувати президентську компанію лідера республіканців

вівторок, 19 березень 2024, 7:45

Якщо політик до кінця тижня не внесе оці півмільярда застави, прокуратура може почати арешт його майна. Експрезиденту США Дональду Трампу не вдалося знайти гроші на заставу для забезпечення судового рішення у справі про шахрайство на суму 464 мільйони...