"Паспорт любой. Здоровье любое": У "ДНР" закінчилися бажаючі "служити" за контрактом, хоча запрошують усіх (фото)

У «республіці» закінчилися бажаючі «служити» за контрактом: чекають на «обов'язковий військовий обов'язок», передають Патріоти України.

За оголошеннями видно, що до так званої «народної міліції ДНР» готові брати з будь-яким паспортом, судимостями, проблемами зі здоров'ям, усіх, «без розбору». Незважаючи на заяви "влади" про початок "великої війни", місцеві жителі не хочуть ставати захисниками "республіки".
Людей не заманиш вже непоганим грошовим «забезпеченням» — 24-35 тисяч російських рублів, «кар'єрним» зростанням, безкоштовною вищою освітою, здобуттям водійських прав, «паспортів ДНР» та громадянства РФ. Їх лякають неодноразові обіцянки так званого «глави республіки» Дениса Пушиліна про запровадження обов'язкового військового обов'язку.

"Зуміли знайти слабкі місця": У ЗСУ підтвердили просування росіян на Авдіївському напрямку

неділя, 28 квітень 2024, 18:05

У ЗСУ підтвердили, що російська війська при хронічній нестачі боєприпасів у Силах оборони просунутися на кілька кілометрів на Авдіївському напрямку. Де саме - не повідомили. Про це розповів голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в ...

Чому Путін намагається захопити невелике місто: У NYT розповіли, яке значення має Часів Яр

неділя, 28 квітень 2024, 17:56

Окупанти практично кинули всі свої сили на захоплення міста, що знаходиться на вершині пагорба, - Часового Яру. У Кремлі не зважають на кількість ліквідованих солдатів і знищену військову техніку. Путін планує захопити місто до того, як на фронт прибуд...