"Пастка для Путіна": Жданов розповів про наслідки для диктатора після звільнення Криму

Звільнення українською армією Криму може призвести до повалення російського диктатора Володимира Путіна. Про це в інтерв'ю "Главреду" розповів військовий експерт, полковник запасу Олег Жданов,передають Патріоти України.

"Справа в тому, що більшість представників влади в РФ прекрасно розуміють, що Крим був пасткою для Путіна. Адже Путін бачить у Криму сакральність - "збирання земель", - зазначив він.

Жданов нагадав про погрози Кремля: мовляв, Крим – це червона лінія, Путін застосує ядерну зброю, кине "брудну бомбу", буде катастрофа вселенського масштабу.

"І ось ми вже півроку завдаємо вогневих ударів по Криму і вже навіть офіційно це визнали, наш главком вийшов і сказав, що це ми: Севастополь - це ми, Саки - це ми. І що? Що сталося? Крім істерики Путіна, більше нічого. Ось те ж саме буде і при втраті Криму", - пояснив військовий експерт.

Жданов додав: щоб врятувати ситуацію, потрібно сідати за стіл переговорів. "А яка переговорна позиція у сторони, яка зазнає поразки? Компроміс. Якщо Захід поставить умову Росії - територіальна цілісність України в кордонах 1991 року, і ми продовжуємо розмову, думаєте, вони будуть заперечувати? Не думаю. Вони будуть згодні", - резюмував військовий експерт.

"Бавовні" бути: Україна отримала далекобійні ракети ATACMS, які можуть уразити Керченський міст. - Forbes

понеділок, 20 травень 2024, 11:30

Сили оборони могли потопити російський тралер "Ковровец" у Севастополі за допомогою доправлених США ракетних комплексів Army Tactical Missile Systems (ATACMS). Про це 19 травня пише Forbes. . Видання зазначає, що порт Севастополя в окупованому Росією ...

У Луганську прогриміли вибухи - повідомляють про влучання в базу підготовки окупантів

понеділок, 20 травень 2024, 10:58

В окупованому російською армією Луганську в районі селища Ювілейне 20 травня зафіксована серія вибухів. Повідомляють про влучання в "академію внутрішніх справ". За інформацією від місцевих мешканців, вибухів було близько восьми і лише один раз спрацюва...