Пастка для Зеленського: Козак запропонував провести нормандську зустріч на Донбасі. За участю "ЛДНР"

Російська Федерація пропонує провести зустріч у нормандському форматі на Донбасі. За участю всіх сторін та залученням представників так званих Донецької та Луганської "народних республік". Про це заявив заступник голови Адміністрації президента Росії і парламентер в нормандському форматі Дмитро Козак, передають Патріоти України.

Зокрема, він висловив надію на "конструктивне, відкрите і чесне" обговорення проектів щодо перемир'я на Донбасі, які знаходяться на столі, не пізніше 27 квітня.

"Підтверджую свою пропозицію про можливість проведення таких переговорів безпосередньо в зоні конфлікту за участю представників України та окремих районів Донецької та Луганської областей", - додав Козак.

Він уточнив, що Москва пропонує Парижу і Берліну до 27 квітня обговорити питання перемир'я на Донбасі. Зустріч могла б пройти там же за участю представників України, а також окупованих Донецька і Луганська.

Відзначимо, на початку тижня стало відомо про пропозицію провести зустріч політичних радників "нормандської четвірки" на лінії розмежування на Донбасі. При цьому українська делегація в ТКГ не говорила, що Москва пропонувала залучити "ЛДНР".

Чехія знайшла для України вже мільйон снарядів - ЗМІ

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:22

Учасники ініціативи Чехії із закупівлі боєприпасів для потреб ЗСУ підписали угоду, в межах якої Україна отримає мільйон артилерійських снарядів, повідомляє . Спочатку передбачалося закупити 800 тисяч снарядів: 500 тисяч калібру 155 мм та ще 300 тисяч -...

Внаслідок нічної повітряної атаки росіян в Україні пошкоджені теплові та гідроелектростанції - Укренерго

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:14

Війська РФ вночі 29 березня під час масованої комбінованої атаки вдарили по енергетичних об’єктах. Про це повідомляє Укренерго. Внаслідок обстрілу зазнали пошкодження теплові та гідроелектростанції в центральному та західному регіонах. . Як зазначаєт...