Пасинка Кернеса та автівку іншого відомого харківського бізнесмена помітили в Монако (фото, відео)

Розслідувачі зняли другу частину фільму про український "Батальйон Монако" — українців, які в цей вирішальний для України час живуть і розважаються в одному з найдорожчих куточків планети. У другій частині у Монако зафільмували близько тридцяти українських автівок, зокрема дві машини на харківських номерах, що належать Родіону Гайсинському та Олександру Давтяну, інформують Патріоти України.

"Mercedes на харківських номерах зустріли на виїзді з одного з маєтків на Сен-Жан-Кап-Ферра (12 кілометрів від Монако) вже поспішаючи в аеропорт. Авто зареєстроване на харківського мільйонера Олександра Давтяна. Давтян обирався депутатом Харківської міської та обласної рад. Наразі на сайті міськради зазначається, що Давтян є членом виконавчого комітету Харківської міської ради. Син Олександра Давтяна — Дмитро з 2017 до 2019 року обіймав посаду заступника голови столичної адміністрації", — розповіли розслідувачі.

Хто був за кермом автівки, невідомо. Але джерела журналістів повідомляють, що Олександр Давтян разом із родиною покинув Україну напереодні повномасштабного російського вторгнення 24 лютого.

Автомобіль із відомими у Харкові номерами 0202 тепер їздить по Монте-Карло. "Харківський "кубік" помітили на парковці Hotel de Paris в Монте-Карло. На сходах готелю зʼявляється компанія молодих людей. Хлопець у білій футболці схожий на пасинка покійного мера Генадія Кернеса Родіона Гайсинського. Mercedes також зареєстрований на сина Кернеса", — поінформувала "Українська правда".

Серед компанії також можна впізнати дружину Родіона Гайсинського — Анну.

"Іноді ворог може здійснювати дії": Ворожі ДРГ намагаються проникнути на Харківщину - чи є загроза для Харкова

четвер, 2 травень 2024, 14:49

Упродовж минулого тижня були зафіксовані спроби прориву російських диверсійно-розвідувальних груп до Харківської області. Втім, навряд чи це становить загрозу для самого Харкова. Про це в телемарафоні повідомив речник Нацгвардії Руслан Музичук, передаю...

Під прицілом: Американський генерал пояснив, що стане першочерговими цілями для ATACMS

четвер, 2 травень 2024, 14:38

Надані союзниками ракети Atacms допоможуть ЗСУ завдавати точних ударів по російських штабах, логістиці та артилерії ворога на лінії фронту та в Криму. Український Генштаб також знайде найкращі цілі для літаків F-16. Про це розповів колишній командувач ...