Патєрь нєт? У Бердянську шпиталь переповнений через ймовірний приліт по місцевому полігону

Учора, 3 вересня, в тимчасово окупованому Бердянську пролунала серія вибухів. Як з'ясувалося під ударом опинився місцевий полігон, передають Патріоти України.

Внаслідок удару шпиталі в Бердянську та Токмаку переповнені пораненими. Точна кількість постраждалих невідома, втім, радник мера Маріуполя Петро Андрющенко припускає, що цифра значна.

Що відомо про удар по полігону у поблизу Бердянська

Учора, 3 вересня, близько 18:00 по полігону по полігону Новопетрівка поблизу Бердянська було завдано удару. За інформацію від джерел Андрющенка, шпиталь в Бердянську переповнений пораненими, частину постраждалих відвезли до Токмака. Кількісність поранених достеменно невідома, однак Андрющенко припустив, що їх більше ніж 10.

Радник мера Маріуполя поділився, що окупанти називають Бердянськ "город ждунов".
"Щось мені підказує, що бердянці не проти. Доводять це полігонами. Тому знов, безмежно вдячні всім, хто в окупації забезпечує нашу відплату та наближає деокупацію", – зазначив Андрющенко.


Переставляння стільців у "зеленій" владі: Фракція "Слуг народу" підтримала кандидатури на посади нових міністрів, котрих запропонував Зеленський. Опубліковано список (скриншот)

середа, 4 вересень 2024, 22:14

Голова фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Давид Арахамія оприлюднив результати зустрічі нардепів з президентом України Володимиром Зеленським. Парламентарі передбачувано погодились підтримати кандидатів, яким глава держави пропонує довірити дев'ят...

"Президент сказав, що я йому потрібна ": Верещук зробила заяву щодо своєї нової посади

середа, 4 вересень 2024, 21:27

Віцепрем’єрка – міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук підтвердила, що очікує призначення в Офіс президента (ОП). Про це вона написала у Telegram, передають Патріоти України. "Президент сказав, що я йому потрібна ...