"Патріоти із загостреним почуттям справедливості": Білецький заявив, що нападників на людей Киви потрібно нагородити (відео)

Андрій Білецький вважає, що нічого страшного на трасі Київ-Харков 27 серпня не сталося.

Перший командир полку "Азов" Андрій Білецький прокоментував напад на членів організації "Патріоти – за життя" народного депутата від ОПЗЖ Іллі Киви. В опублікованому на YouTube зверненні він заявив, що людей, причетних до цього, необхідно нагородити за боротьбу з сепаратизмом, передають Патріоти України.

"Затримали 14 хлопців. Наскільки мені відомо, ці люди не мають ніякого відношення до цієї ситуації. А якщо мають, то я сподіваюся, що у СБУ, яка повинна займатися сепаратизмом, Офісу генерального прокурора буде воля, совість і якийсь характер, щоб нагородити хлопців медалями за боротьбу з сепаратизмом", – сказав він.

Білецький вважає, що нічого страшного на трасі Київ-Харков 27 серпня не сталося. "Невідомі патріоти перетнулися з тітушней Іллі Киви і трохи посварилися. Нічого серйозного не сталося. Кілька орлів Киви з синцями потрапили в лікарню", – зазначив командир "Азова".

Білецький назвав цю подію реакцією на бездіяльність українських спецслужб і МВС. "Люди із загостреним почуттям справедливості, які добре пам'ятають 2014-й рік ... подібні проросійські загони ... ми пам'ятаємо харківський "Оплот", який починав як спортивний клуб, а продовжив як вбивці людей на Майдані, а потім як окремий танковий батальйон так званої "ДНР". Тому бездіяльність тих, хто повинен цим займатися (боротьбою з сепаратизмом), викликає величезне хвилювання у великої кількості патріотично налаштованих людей, ветеранів", – підкреслив він.

Білецький додав, що зараз воєнізовані парамілітарні проросійські загони створюються в Києві, Кривому Розі, Дніпрі, Харкові.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...