Патріоти не здобудуть великого результату в Харкові. Як і ОПЗЖ у Тернополі, - Портников

Україна зараз розмальована, як США перед виборами президента.

Вибори показали успіх регіональних проєктів. Але навряд скоро стануть загальнонаціональними. Про це в інтерв'ю сказав публіцист Віталій Портников, передають Патріоти України.

"Важливіше, що робитимуть виборці цих партій під час майбутніх парламентських і президентських голосувань. У Вінниці, наприклад, тріумфатором є "Українська стратегія" Володимира Гройсмана. Її прихильник точно не голосуватиме за партії Зеленського чи Медведчука. Обере "Європейську солідарність" чи іншу політичну силу з патріотичного спектра. У Львові одна з лідерів - "Самопоміч" Садового. Її електорат так само голосуватиме за націонал-демократичні сили. У Харкові переміг "Блок Кернеса". Його виборець підтримає ОПЗЖ чи "Опозиційний блок". У Дніпрі першість здобула партія міського голови Бориса Філатова "Пропозиція". За кого голосуватиме її шанувальник? Він не має конкретного забарвлення. Треба робити все, щоб перетягнути цей електорат у патріотичний табір", - наголошує експерт.

За його словами, після виборів стало ясно, за яких виборців треба боротися. "Україна зараз розмальована, як США перед виборами президента. Там є демократичні та республіканські штати. А також ті, що не визначилися. Президентом стане той, хто переможе в регіонах, де люди ще вагаються. Націонал-демократичні сили можуть не боротися за Львівську чи Тернопільську області. Слід навернути на свій бік Дніпро та Дніпропетровську. Патріоти не здобудуть великого результату в Харкові. Як і ОПЗЖ у Тернополі. Варто посилювати позиції на півночі та Подніпров'ї", - додає публіцист.

Джерело: Gazeta.ua

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...

Ворог прискорює наступ: У The Hill оцінили, скільки території може втратити Україна

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:45

Росія активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, доки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою. Про це пише видання The Hill, передають Патріоти Украї...