Патрульні відразу прибули на допомогу: З’явилися кадри перших хвилин після обстрілу Харкова в середу (відео)

Патрульні Харкова показали відео перших хвилин після російського обстрілу міста 22 травня. Поліцейські одразу почали надавати допомогу постраждалим. Відео з боді-камер опублікував перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, передають Патріоти України.

На кадрах видно, як патрульні, які були неподалік від місця вибуху, прибули для надання допомоги постраждалим унаслідок обстрілу житлового масиву в Харкові.

«На відео піший екіпаж, який перебував неподалік від місця вибуху. Також чути і сам вибух», — повідомили в поліції.

У середу, 22 травня, російські окупанти завдали удару по Харкову уніфікованим міжвидовим планувальним боєприпасом калібром 30 сантиметрів (УМПБ Д30-СН). Постраждали 12 осіб, зокрема 16-річний хлопчик. Попадання зафіксовано в Шевченківському та Холодногірському районах міста. Пошкоджено багатоповерхівки, будівлі магазинів, автомийки, автомобілі, цивільне підприємство.

Через два дні після серії терактів в Дагестані: У Махачкалі знову стрілянина

середа, 26 червень 2024, 0:05

У столиці Дагестану Махачкалі увечері у вівторок, 25 червня, знову відбулася стрілянина. За даними місцевих ЗМІ, по російських силовиках у місті знову відкривали вогонь. . Відео зі стріляниною в місті публікують російські пабліки. . Telegram-канал Sh...

З російського полону повернулися 90 українських воїнів - Зеленський

вівторок, 25 червень 2024, 23:38

В Україну з російського полону повернулися 90 захисників. Про це повідомив президент Володимир Зеленський у Telegram у вівторок, 25 червня. . "Вдома - це не просто слова. Вдома - це Україна. Сьогодні ще 90 наших людей повернулися додому з російського ...