"Патриотизм вреден Украине": Журналіст поділився цитатами із російського кандидата в депутати від "Слуги народу"

В Україні достатньо власних ватників, тому незрозуміло, навіщо їй ще й ватники зі страни-агресора.

Михайло Соколов. Фото: Главком.

"Російський кандидат від «Слуги народу» Соколов вирішив не перейматися поясненнями своїх зв‘язків з державою-агресором, а просто затаврував своїх критиків олігархічними наймитами і заспокоївся. Але зарано. Тому що до нього, як до кандидата, залишається купа як процедурних, так і світоглядних питань", - пише журналіст Сергій Іванов на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Перше. Незрозуміло, чи припинив він працювати в російській лобістській компанії «Kesarev consulting», тій самій, що животіє на Лубянці. Якщо ні, то якою доцільністю партія «Слуга народу» аргументує наявність у списках російського рішали?

Друге. Чи в курсі партія «Слуга народу», що перед нею Соколов намагався потрапити до списків партій «За життя» і «Батьківщина», і лише після того, як йому це не вдалося, він вирішив стати слугою? Чи не свідчить це про його ідеологічну всеїдність і чи не збирається «Слуга народу», приймаючи забракованих іншими партіями кандидатів, перетворитися на звалище відходів українського політичного абортарію?

І третє. Я уважно вичитав колонку Соколова «Я - антипатриот», і це, вибачте, пі**єц. Кілька цитат:

«Возникает вопрос, как решению крымской проблемы может помочь вступление в НАТО?»
«От какого рода российского вмешательства призвано защитить Украину НАТО? Или НАТО готово выступить гарантом того, что украинская власть не повторит ошибок грузинской?»
«Разве попытка военной силой решить проблему Южной Осетии – не калька чеченской компании? Почему же тогда украинский патриот за одни и те же действия осуждает Россию и поет дифирамбы грузинским политикам, при этом как бы не замечая проблемы Косова?»
«Грузия объективно слабее России, а Саакашвили уступает Путину в личных качествах»
«Как можно поддерживать действия грузинских властей и осуждать Россию за их силовое пресечение?»
«Если украинский патриотизм означает овации Саакашвили и порицание России, несмотря на реальное положение дел, значит, патриотизм вреден Украине».
Де гарантія, що скоро вся ця «раша тудей» не лунатиме з вуст Соколова вже у Верховній Раді?

Коли я писав пост про причини, які унеможливили моє депутатство, я згадував про ватний прошарок у партії «Слуга народу». Так, наші ватники - це наша даність, наша проблема, наш біль. Нам з ними жити, хочемо ми цього чи ні. Але ватники імпортні - це вже занадто".

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...

Торгував із олігархом Курченком: У США суд виніс вирок бізнесмену, який порушив санкції

субота, 20 квітень 2024, 13:43

У США бізнесмена Джона Кана Унсалана (він же Хуррем Кан Унсалан) засудили до шести років ув'язнення за порушення санкційного режиму. Він визнав, що вів торгівлю з проросійським олігархом з України Сергієм Курченком та підконтрольними йому компаніями. П...