"Пацани стояли десь під Бердянськом. Не отримували ні зарплати, ні**я": Росіяни розбомбили батальйон "ДНР" (аудіо)

Росіяни розбомбили другий батальйон першого армійського корпусу «народної міліції ДНР», який воює у складі армії РФ. Про це свідчить аудіоперехоплення, яке СБУ оприлюднила в Telegram, передають Патріоти України.

«Пацани стояли десь під Бердянськом. Не отримували ні зарплати, ні**я. Я так зрозумів, загалом їх і не годували. А потім їх кинули кудись на передок. Вони там стояли мовчки-мовчки, заї****сь стояти, почали назад відходити… Потрапили на росіян. Росіяни їх роз'ї**шили … Ось тобі і армія, уяви», — розповідає один із бойовиків «ДНР», якого РФ мобілізувала на війну проти України.

Зазначено, що точна цифра втрат у результаті інциденту з боку РФ замовчується. «Російські загарбники намагалися зберегти цей інцидент у секреті, хоча мобілізовані з "Л/ДНР" і так здогадуються, що їх використовують, як гарматне м’ясо», — додали у відомстві.


Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...