"Коронне" місце: Павло Вовк знову очолив Окружний адмінсуд Києва

Новим головою Окружного адміністративного суду Києва знову обрали Павла Вовка. Про це повідомляє Судово-юридична газета, передають Патріоти України.

Свій голос за Вовка віддали 39 із 42 присутніх суддів. Верховна Рада також оголосить конкурс на посаду судді Конституційного Суду України за своєю квотою.

Нагадаємо, 2 серпня 2019 року Вовка, і суддям Погрібніченку і Шепітко вручили підозри у втручанні в роботу Вищої кваліфікаційної комісії суддів та інших можливих злочинах.

20 серпня Павло Вовк заявив про свій відхід з посади голови Окружного адмінсуду Києва. В свою чергу Вища рада правосуддя відмовився задовольнити клопотання Генеральної прокуратури України про тимчасове відсторонення судді Окружного адміністративного суду Києва Павла Вовка.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...