"П**датое-бородатое!": Журналістка Соколова рознесла терориста Пушиліна за ідею про "ДНР" у Росії

Українська журналістка Яніна Соколова гнівно відреагувала на слова ватажка "ДНР" Дениса Пушиліна про те, що Донбас має увійти до складу Росії як федеративний округ. Потужну відповідь терористу вона озвучила в ефірі свого шоу "Вечір з Яніною Соколовою", передають Патріоти України.

"У жителів Донбасу має бути неймовірне терпіння, щоб терпіти "неймовірного" Пушиліна. Цей неймовірний, бл*дь, Пушилін своєю заявою поставив під сумнів весь Мінський процес і нормандський формат. Неймовірний довбо*бізм і неймовірно невесела перспектива для жителів окупованих територій" , – обурилася телеведуча.

Соколова наголосила, що через скандальну публічну заяву Пушиліна переговори в Мінську ризикують знову зайти у глухий кут, і люди Донбасу продовжать жити між миром і війною.

"Пушиліна зрозуміти можна – завершення війни на Донбасі перетворює його із "президента" на гарбуз, натиканий мишами. Уявімо, що Україна і Росія змогли домовитися. Наприклад, росіяни повністю виводять свої війська з Донбасу, але до виборів залишають свій контроль над кордоном. Україна бере під контроль "Л/ДНР" і проводить там вибори за своїми законами. Після чого Росія передає нам кордон. І тут "неймовірний" Пушилін, ймовірно, неймовірно ох*їє. Бо коли після виборів всі питимуть шампанське ротом, він – д*пою, за колючим дротом. Звісно, він у Росію хоче", – пояснила логіку ватажка "ДНР" журналістка.

Після цього вона жорстко звернулася до нього, вимагаючи дати, нарешті, спокій українському Донбасу і забратися геть на територію країни-агресора.

"Так з'*бись ти вже, нарешті, туди! Чого ти людей мучиш, п**дате-бородате?! От щойно ви всі, неймовірні любителі берізок, поїдете у свою країну – повірте, у нас тут одразу і війна закінчиться, і Донбас почують, і російську мову дозволять. А в Росії для вас місця до фіга. У Сибіру на будь-якій ялинці можете "республіку" організувати. Серед песців і куниць – Пушилін чіткий "президент", – затролила терориста Соколова.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...