Печерський суд дозволив ДБР примусово доставити Порошенка на допит

Печерський райсуд Києва дозволив примусовий привід колишнього президента України Петра Порошенка на допит до Державного бюро розслідувань (ДБР). Про це повідомило РБК-Україна з посиланням на джерело в Держбюро розслідувань, зазначають Патріоти України.

Як запевняє джерело, ДБР звернулося в суд з клопотанням про примусовий привід Порошенка.

"Справді, підтверджуємо, що суд задовольнив клопотання ДБР і дозволив примусову доставку Порошенка на допит", - сказало РБК-Україна джерело в бюро.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Порошенко проходить свідком у 13 кримінальних процесах. У Держбюро розслідувань зазначалося, що в цих справах пройшло більше десятка обшуків, призначили 35 експертиз і наклали п'ять арештів.

Дебелий шмат з 61-імльярдного "пирога": США готують поставку зброї для ЗСУ на $6 млрд - Politico

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:39

США завершують підготовку одного з найбільших на сьогодні пакетів військової допомоги для України та готуються підписати контракти на постачання зброї та обладнання для Збройних сил України на суму до 6 мільярдів доларів. Про це пише Politico з посилан...

Після гучних звинувачень у корупції: Міністр Сольський подав у відставку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:31

Міністр аграрної політики та продовольства Микола Сольський, якого підозрюють в оборудках із землею на 500 мільйонів, написав заяву про відставку. Про це повідомив голова Верховної Ради Руслан Стефанчук у Facebook в четвер, 25 квітня. . "До Верховної ...