Печерський суд два місяці кинув за грати генерала Павловського

Печерський райсуд Києва обрав екс-заступнику міністра оборони, генерал-лейтенанту ЗСУ Ігорю Павловському запобіжний захід у вигляді арешту з правом внесення застави у понад 475 млн грн, зазначають Патріоти України.

"Печерський райсуд розглянув клопотання слідчих та задовольнив його у повному обсязі, обравши колишньому заступнику міністра оборони запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на два місяці з альтернативою внесення застави у сумі понад 475 млн грн", – йдеться у повідомленні.

У ДБР додали, що суд обрав запобіжний захід уже четвертому підозрюваному у справі щодо продажу для ЗСУ неякісної військової техніки.

Нагадаємо, 7 липня Печерський суд Києва заарештував директора "Кузні на Рибальському" Валерія Шандру під заставу в 444 млн грн. Його звинувачують у поставках військової техніки низької якості. Подібний запобіжний захід пропонувати застосувати і до генерала Ігоря Павловського, але судове засідання з цього питання перенесли.

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...