Пекельна атака: Бойовики обстріляли автоколону губернатора Донецької області, загинув військовий

У середу, 10 липня, в зоні ООС внаслідок обстрілу бойовиків загинув український військовослужбовець. Про це заявили у прес-центрі штабу ООС, повідомляють Патріоти України.

«Сьогодні близько 15.00 години в районі південної околиці Гранітне ворожим ПТРК був вражений вантажний автомобіль КрАЗ одного з підрозділів Об'єднаних сил. У результаті влучання протитанкової керованої ракети в кузов вантажного автомобіля один військовослужбовець загинув. Ще один військовослужбовець отримав поранення середньої важкості», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що пораненому військовому надали медичну допомогу. Постраждалого евакуювали до одного з медичних закладів.

За даними джерела Української правди, під обстріл потрапило авто з колони, в якій пересувався голова Донецької обласної державної адміністрації Павло Кириленко. Сам він не постраждав.

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...