"Пекельна" операція триває: США знищили першого претендента на керівництво в ІДІЛ

Президент США Дональд Трамп заявив, що перший заступник вбитого ватажка терористичної організації "Ісламська держава" (ІДІЛ) Абу Бакра аль-Багдаді знищений американськими військовими. Про це він написав у Twitter, передають Патріоти України.

"Щойно підтвердили, що перший заступник Абу Бакра аль-Багдаді був ліквідований американськими військами. Швидше за все, зайняв би його місце - тепер він теж мертвий!", - написав Трамп.

Нагадаємо, у понеділок, 28 жовтня, сирійські курдські сили заявили про ліквідацію наступника лідера терористичної організації "Ісламська держава" Абу Бакра аль-Багдаді. Курдські сили заявили, що після операції США з ліквідації аль-Багдаді в Сирії, вони зробили ще один напад на бойовиків ИГИЛ, в ході якого був убитий наступник лідера цієї терористичної організації.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...