"Пекельні вихідні" тривають: В окупованому Мелітополі пролунали вибухи на базах росіян

В тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області пролунало два вибухи. Ймовірно, знищено дві бази окупантів, повідомляють Патріоти України.

"За попередньою інформацією, два вечірні вибухи на тимчасово захопленій Мелітопольщині відмінусували одразу дві військові бази окупантів", - повідомив мер Мелітополя Іван Федоров в своєму Telegram-каналі.

Мер додав, що треба чекати на підтвердження від Генштабу ЗСУ. За словами Федорова, "пекельні вихідні" продовжуються, а за цей "пекельний тиждень" понад 100 окупантів з Мелітополя повернуться в Росію "в чорних пакетах".

Ворог посилює натиск: На кордоні Часового Яру йдуть бойові дії

четвер, 2 травень 2024, 16:23

Бойові дії дійшли до межі міста Часів Яр Донецької області. У місті залишається майже 700 осіб. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника Часовоярської міської військової адміністрації Сергія Чауса в ефірі телемарафону, передають Патріот...

"Занадто багато всього": Війна закінчиться, коли Путін зрозуміє, що не зможе виграти, - американський генерал

четвер, 2 травень 2024, 15:50

Війна в Україні закінчиться тоді, коли Путін зрозуміє, що не може перемогти. Для цього західні партнери мають об'єднати всі можливі зусилля у допомозі нашій державі. Про це заявив американський генерал Бен Ходжес, передають Патріоти України. "Тому ми п...