Пекельний Мордор - останнє пристанище та могила манкурта: Литва остаточно відмовила Шарію в політичному притулку

Продажна тварюка може назавжди забути про сонячну Іспанію, залишається нахвалювати Пекло в котрому існуватиме доскону

Вищий адміністративний суд Литви остаточно відмовив блогеру Анатолію Шарію у статусі політичного біженця. Про це повідомив адвокат Марк Фейгін у коментарі “Укрінформу“, зазначають Патріоти України.

“Наряду з паперами, наданими українською стороною, на це (рішення суду – ред.) вплинули документи, надані мною і моїми литовськими колегами”, – сказав юрист.

Він уточнив, що Шарій уже понад 5 років не проживав за литовськими адресами, які зазначені в його документах. За словами Фейгіна, тепер блогер не має права перебувати на території Євросоюзу.

  • 16 лютого 2021 року СБУ оголосила Шарію про підозру в державній зраді.
  • Шарій заявив, що завдяки такій підозрі йому тепер не доведеться доводити в Євросоюзі, що кримінальні справи проти нього є «чистою політикою».
  • ЗМІ повідомляли, що Литва позбавила блогера статусу біженця.
  • У липні того ж року Фейгін повідомив, що суд у Литві не прийняв позов Шарія і йому доведеться покинути ЄС.
COPY

Втік із України ще 10 років тому: "Завгоспа" Януковича видворили з Литви

вівторок, 23 квітень 2024, 21:41

Литовська влада видворила з території країни колишнього голову Державного управління справами та одного із соратників колишнього президента України Віктора Януковича Андрія Кравця. Про це повідомляє литовське видання Delfi, передають Патріоти України. ...

Та невже?: Шойгу анонсував появу ППО "нового покоління" у Росії

вівторок, 23 квітень 2024, 21:29

Країна-агресор Росія вже у поточному році матиме на фронті перші зразки зенітної ракетної системи "нового покоління" С-500 у двох модифікаціях. Про це сказав міністр оборони РФ Сергій Шойгу у вівторок, 23 квітня, передають Патріоти України. "Цього року...