Пекельний удар з неба: Туреччина розбомбила військовий аеродром Асада в Сирії

Збройні сили Туреччини скинули бомби з неба на військовий аеродром, контрольований урядовими військами Сирії в районі Нейраб у провінції Алеппо. У результаті об'єкт став "непридатним для використання", пише Anadolu, передають Патріоти України.

За інформацією видання, війська Башара Асада нібито використовували цей об'єкт для атак на військових Туреччини і населені пункти в Ідлібі. За попередніми даними, удар по аеродрому завдали силами безпілотників і артилерії турецьких Збройних сил.

Після удару командування сил Асада перекинуло всю авіаційну техніку на аеродром в районі Нейраб, однак і той піддався атакам турецької армії. За даними місцевих джерел, виведення з ладу аеродромів на північному заході Сирії значно звузить можливості для маневрування прихильників Асада в цій частині країни.

Крах все ближче: Росія платить рекордні 25% бюджету за параною Путіна, - розвідка США

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:57

"Параноїдальний страх" російського диктатора Володимира Путіна перед нібито спробами Заходу "обмежити владу Росії" призвів до витрат приблизно 25% державного бюджету РФ на мілітаризацію, заявила директорка Національної розвідки США Евріл Гейнс, передаю...

Якщо Путін зважиться: РФ захопить країни Балтії за сім днів, реакція НАТО буде довшою, - Скібіцький

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:52

Російська Федерація може захопити країни Балтії за сім днів, при цьому реакція НАТО буде довшою. Про це заявив представник ГУР МО України Вадим Скібіцький, передають Патріоти України. За його словами, найбільшим невідомим чинником війни є Європа. Якщо...