Пекін не отримає двигуни для літаків? Україна запровадила санкції проти китайських інвесторів "Мотор Січі"

Рішення про запровадження санкцій проти Skyrizon та інших суб’єктів, що претендують на володіння "Мотор Січчю", було прийнято вчора, 28 січня. Президент України Володимир Зеленський підписав указ № №29/2021, який ввів у дію рішення РНБО від 28 січня 2021 року, яким передбачені спеціальні санкції проти китайських інвесторів "Мотор Січі". Про це йдеться у публікації сайту Офісу Президента України, повідомляють Патріоти України.

Заборонні заходи запроваджені проти громадянина Китайської Народної Республіки Ван Цзіна, компаній "Skyrizon Aircraft Holdings Limited", "Hong Kong Skyrizon Holdings Limited", "Beijing Skyrizon Aviation Industry Investment Сo., Ltd" та "Beijing XinweiTechnology Group Co., Ltd".

Набір санкцій передбачає блокування активів та обмеження торгівельних операцій, заборону на вивід капіталів з України, заборона на вчинення будь-яких правочинів щодо цінних паперів, відмову у наданні віз та заборона в’їзду на територію України, а також – інші "санкції, що відповідають принципам їх застосування".

"У небі – F-16. Під крилами – ракети США. Цілі знищено!": В ефірі вже лунає те, що лише переслідувало у кошмарах "соколів Путіна"

понеділок, 20 травень 2024, 17:49

В одній із бригад тактичної авіації льотчики Повітряних сил ЗСУ вже відпрацьовують бойові місії на авіаційному тренажері F-16, наданому Чехією. . Начальник групи обслуговування тренажерів зазначає, що отримання цієї сучасної платформи стало справнім ...

"Україна усвідомлює, що війна кінчиться переговорами": Секретар РНБО виступив із заявою

понеділок, 20 травень 2024, 17:45

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Литвиненко заявив, що Україна усвідомлює, що війна закінчиться переговорами, тому підготувала і просуває формулу миру президента Володимира Зеленського. Пряма мова: "Україна чітко усвідомлює, що в...